avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie medicala grad invaliditate III - incetare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie medicala grad invaliditate III - incetare contract de ...

Decizie medicala grad invaliditate III - incetare contract de munca
Situatie, angajatul a adus in decembrie decizie medicala cu grad de invaliditate III. Cu ce articol incetam contractul de munca? Se poate cu art. 55b?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:21, 11 Ianuarie 2022
Cu art.55 lit.b numai daca solicita salariatul asa ceva ... in rest, poate prin demisie etc.
Multumesc! In urma acestei decizii medicale de invaliditate, angajatorul ar fi trebuit sa il trimita la medicul de medicina muncii?
Nu este nevoie ... se poate continua activitatea cu maxim 4 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia asupra capacitatii de munca hantzi hantzi Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Am primit Decizia asupra capacitatii de munca, cu incadrare in gradul III de invaliditate. Am trimis o copie la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu lamurirea urmatoarei spete: ... herminav herminav Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu lamurirea urmatoarei spete: - salariatul a primit decizie medicala invaliditate gradul III, revizuire la 2 ani, diagnostic ... (vezi toată discuția)
Decizie incapacitate de munca??? irinaclefter irinaclefter buna ziua. am si eu o intrebare: cum tb sa procedez eu ca angajator atunci cand o salariata vine cu decizie de pensionare pt incapacitate de munca????pt a-si ... (vezi toată discuția)