avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, exista posibilitatea instrainarii cotei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, exista posibilitatea instrainarii cotei parti dintr-un ...

Buna seara,
exista posibilitatea instrainarii cotei parti dintr-un imobil,detinuta de un coproprietar, sub orice forma (contract vanzare cumparare, donatie, testament, contract de intretinere) , atata timp cat imobilul (un apartament ) nu are cartea funciara facuta ?
Ar exista vreo "portita ' legislativa care sa permita totusi instrainarea acestei cote parti in conditiile lipsei cartii funciare ?
Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: DoruSt , utilizator 19:41, 12 Ianuarie 2022
Nu.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie apartament beatlen beatlen sunt coproprietara unui apartament cu 2 camere in bucuresti. doresc sa donez partea mea celuilalt coproprietar. ce acte imi trebuiesc si cam cat ma costa? ... (vezi toată discuția)
Pot ceda partea mea de mostenire? annna22 annna22 As dori sa aflu cum pot proceda in urmatoarea situatie: Bunicul meu a decedat in urma cu multi ani,lasand in urma un teren cu casa de 300 mp.Dupa moartea lui ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sau probleme juridice de familie alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)