avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cooptarea unui nou membru in PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cooptarea unui nou membru in PFA

Va rog frumos,stie cineva cu ce acte (cum) demonstrez ca o persoana pe care vreau sa o cooptez intr-o intreprindere familiala este ruda de gradul IV cu mine?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:52, 12 Ianuarie 2010
Cred ca se poate cu certificatele de nastere ale parintilor sa aratati ca sunteti veri primari (aveti aceiasi bunici).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune rude grad iv emarilena31 emarilena31 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cine vine la mostenire daca defunctul are doar rude de gradul IV(nu a fost casatorit,nu are copii,parinti,bunici)?Din cei ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu demonstrare filiatie? Bogdanra Bogdanra Buna ziua strabunicii mei au avut doua fiice. Una din ele mi-a fost mie bunica din partea tatei. A doua fiica a avut o alta fiica care nu a mai avut niciun ... (vezi toată discuția)
Succesiune mirela_ila mirela_ila A, UN PRIETEN A FOST CASATORIT 25 DE ANI CU ACTE IN REGULA, NU A AVUT COPII, IN URMA SOTIEI A RAMAS CU UN APARTAMENT SI CEVA TEREN , ACUM VREA SA FACA ... (vezi toată discuția)