avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... taxa de reziliere se stabileste dupa un anume criteriu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

taxa de reziliere se stabileste dupa un anume criteriu (ex. in ...

taxa de reziliere se stabileste dupa un anume criteriu (ex. in functie de perioada ramasa pana la expirarea contractului) sau va fi fixa?
Cel mai recent răspuns: gheorghemarinescu , utilizator 17:33, 12 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu se cheama taxa de reziliere, deci nu e fixa, ci se calculeaza dupa nr de luni ramase.
multumesc frumos

gi-jane2 a scris:

nu se cheama taxa de reziliere, deci nu e fixa, ci se calculeaza dupa nr de luni ramase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet oana0404 oana0404 salutare! in luna iunie a.c. am contractat si eu internetul mobil de la vodafone...din pacate netul nu functioneaza la parametri satisfacatori, motiv pt care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie l161/2010 dannapavel dannapavel Buna ziua Imi pot rezilia contractul de telefonie cu [EDITAT] fara sa platesc contravaloarea abonamentului pe lunile ramase (6)? (vezi toată discuția)