avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut, Un fost prieten mă șantajează că postează ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut, Un fost prieten mă șantajează că postează poze compromițătoare ...

Salut,
Un fost prieten mă șantajează că postează poze compromițătoare cu mine fără acordul meu. Eu nu sunt în țară, cum pot proceda să depun o plângere?
Pot să fac o plângere online?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 13:46, 13 Ianuarie 2022
Buna seara,
Puteti sa angajati un avocat care sa se ocupe de plangerea dumneavoastra si sa va reprezinte interesele in aceasta chestiune.
Vă pot contacta chiar dacă sunt din București?

Mihail Croitoru a scris:

Buna seara,
Puteti sa angajati un avocat care sa se ocupe de plangerea dumneavoastra si sa va reprezinte interesele in aceasta chestiune.

Trimiteti-mi mesaj in privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj cu poze ContSters299712 ContSters299712 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati intro problema destul de serioasa pentru mine. Deci problema probabil deja e banala, de multe ori ati auzito la alte fete, un ... (vezi toată discuția)
Sunt hărțuită de un bărbat întâlnit pe un site, căruia i-am trimis niște poze cu care acum mă șantajează. mi-e frică să depun plângere, vă rog să mă ajutați cu un sfat blackwidow2000 blackwidow2000 Bună seara. Am întâlnit recent pe un site un bărbat și am început sa vorbesc cu el I-am trimis și niște poze Astăzi mia trimis mesaj am început sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara,ma scuzati ca va deranjez cu acest mesaj,dar am nevoie ... ioana.balan35 ioana.balan35 Buna seara,ma scuzati ca va deranjez cu acest mesaj,dar am nevoie de o parere. Ma numesc Balan Ioana Diana , am 16 ani si de doua saptamani sunt hartuita in ... (vezi toată discuția)