avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmaș mult mai mare în ianuarie 2022.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmaș mult mai mare în ianuarie 2022.

Ce trebuie să fac dacă în ianuarie 2022 am primit pensia de urmaș a copiilor mei și aceasta este mult peste ceea ce primeam până în prezent? Mai exact diferenta este de 3 ori mai mare pentru fiecare copil. Cum aflu dacă s-a făcut o eroare ca să nu fiu nevoită să dau banii înapoi mai târziu?
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
ktpcamelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:48, 13 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cuantumul pensiei de urmas pentru fiecare copil pentru luna ianuarie 2022 este de 2200 lei.Din februarie 2022 va ramane cu 1000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de urmaș care e acum 800 se mărește la 1000? Și în ... Domino1981 Domino1981 Pensia de urmaș care e acum 800 se mărește la 1000? Și în ianuarie ea intra la cei cu ajutor până la 2200 Ron ? (vezi toată discuția)
Va rog mai pe intelesul meu: am o pensie de 857 lei. am primit ... feimer iboika feimer iboika Va rog mai pe intelesul meu: am o pensie de 857 lei. Am primit astazi pe card suma de 2200 lei. Ce reprezinta aceasta suma? Este inclusa si pensia ... (vezi toată discuția)
Cat este minimul pentru pensia de urmas a copiilor cri1sebi cri1sebi buna ziua,as dori sa aflu daca exista un minim pentru pensia de urmas, am primit decizia azi pentru 3 copii minori de 254 de copil (vezi toată discuția)