avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune instanta

Buna ziua, in situatia in care ambii parinti au decedat trebuie facute 2 succesiuni, dar costa foarte mult la notar si unul din frati nu vrea sa-si plateasca partea pt. succesiune.

1. Daca se face prin instanta exista posibiliatea sa se recupereze si o parte din cheltuielile facute de-a lungulb anilor pt. ingrijirea parintilor si a apartamentului ?
Cel mai recent răspuns: aqihito , utilizator 17:15, 9 Septembrie 2006
pt ingrijirea parintilor nu, dar pentru sporul de valoare adus ap. prin efectuarea de imbanatatiri da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune pentru apatament 3 camere-iasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Parintii sotului meu au cumparat un apartament cu 3 camere in Iasi in 1979. Pe actul de proprietate sunt trecuti amandoi. Socrul meu a decedat in ... (vezi toată discuția)
Buna! suntem 4 frati si parintii au decedat , dar nu s a facut ... Raluk94 Raluk94 Buna! Suntem 4 frati si parintii au decedat , dar nu s a facut partaj ( succesiunea) si eu stau in acest apartament cu 3 camere singura.. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta pentru mostenire livius1 livius1 Buna ziua. As dori sa aflu si eu un raspuns la urmatoarea intrebare . Dupa decesul unuia dintre parinti ,am efectuat succesiunea si o cota parte din locuinta ... (vezi toată discuția)