avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, dacă am stat cu un bărbat în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, dacă am stat cu un bărbat în concubinaj, în ...

Bună seara, dacă am stat cu un bărbat în concubinaj, în apartamentul închiriat de mine, si nu si-a platit cota parte de chirie si întreținere, timp de aproape 2 luni, pot sa fac ceva? A plecat, adevărat e ca am cumpărat IMPREUNA lucruri de care avea el nevoie ( un dulap in plus, un pat, ca nu se simțea confortabil in cel pe care îl aveam si multe altele, toate plătite 50 -50 si rau imi pare)., Zice ca nu le mai vrea si de aia nu plateste datoria dar nici eu nu am nevoie de ele. Multumesc pt orice opinie
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:15, 13 Ianuarie 2022
Contractul l-ati încheiat dvs. Deci obligația contractuala a plății chiriei este tot a dvs.
Restul...este doar înțelegerea între dvs și el.
La asta mă gândeam si eu,. Deci nu există altă șansă si nici nu e precaut sa iti faci o relație decât de la egal la egal, ca iei țeapă, dacă nu. Frumoasă viata.

raluk0207 a scris:

Contractul l-ati încheiat dvs. Deci obligația contractuala a plății chiriei este tot a dvs.
Restul...este doar înțelegerea între dvs și el.

Pai, locuitul împreună în imobilul închiriat și plătit din banii dvs, cel mai probabil a fost hotărârea amândurora.
Alternativa era sa aveți o relație, dar fiecare sa stea la el acasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere anticipata contract inchiriere !! pauleo pauleo buna ziua, cum pot rezilia inainte de termen (in calitate de proprietar) un contract de inchirire incheiat cu o firma pe perioada determinata, respectiv ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu ]parintii mei s-au despartit cand eu aveam 2 ani si jumatate iar fratele meu 1 jumatate.in urma divortului eu cu fratele meu am ramas in custodia mamei,la ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters67688 ContSters67688 Buna seara, Sunt casatorita de 2 ani (inainte de casatorie 5 ani concubinaj) din care a rezultat un copil (in timpul concubinajului). Apartamentul in care ... (vezi toată discuția)