avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!sunt in proces de divort,la prima infatisare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!sunt in proces de divort,la prima infatisare sotul ...

Buna ziua!sunt in proces de divort,la prima infatisare sotul nu s a prezentat.Astazi este a 2 a infatisare cu martori.
Daca nici acum nu se prezinta, se finalizeaza procesul?Mentionez ca am cerut divort,evacuare si schimbarea numelui deoarece el poarta numele meu
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:18, 14 Ianuarie 2022
Nu conteaza daca se prezinta conteaza sa fie legal citat.Teoretic dupa audierea martorilor se poate finaliza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am urmatoarea problema la care va rog sa imi dati ... EmanuelaElena EmanuelaElena Buna ziua. Am o problema la care va rog sa imi dati un raspuns. Sunt in divort de 2 ani iar procesul a tot fost amanat din cauza ca \"sotul\" nu s-a prezentat. ... (vezi toată discuția)
Ancheta psihosociala si audierea minorului in cadrul procesului ... catinf catinf Ancheta psihosociala si audierea minorului in cadrul procesului de divort sunt probe care se administreaza inainte de pronuntarea divortului sau dupa? Concret: ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa pronuntarea divortului? aliona_1971 aliona_1971 pot face partaj dupa pronuntarea divortului( asta daca ma hotarasc sa fac partaj)?daca sotul a deschis o firma cu banii din contul meu, pot dobandii jumatate ... (vezi toată discuția)