avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor. Am fost alungata de catre sot de acasa!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor. Am fost alungata de catre sot de acasa!!!

Suntem casatoriti de 2 ani si jumatate, avem un copil de 1 an si jumatate si locuim in casa mamei lui (care este stabilita in Spania.
Duminica dupa amiaza in urma unei discutii am stabilit ca nu mai putem continua casnicia si ca urmeaza sa plec de acolo. Insa a insistat sa plec chiar in acea zi. drept urmare mi-a strans toate lucrurile si mi le-a aruncat in strada.
Iar din acea seara a adus o alta femeie cu care locuieste acolo.
Ce este de facut in acest caz, pt ca eu nu am domiciliul la acea adresa, din cauza faptului ca proprietar fiind mama lui nu mi-am putut face mutatie la adresa.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: aqihito , utilizator 15:38, 9 Septembrie 2006
Nu inteleg care este intrebarea.
Vreti sa divortati?
asta cu singuranta, dar nu in primul rand.
Inainte detoate trebuie sa platesca pentru toate suferintele pricinuite.
Trebuie sa existe o solutie.
exista o solutie. plangere penala si actiune in reintegrarea sotului alungat. daca dovedesti ca ai stat in cei doi ani in acea casa, nu poti fi data afara fara o hot jud de evacuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare sau reincadrare g1abriel g1abriel In baza unei hotariri definitive si irevocabile prin care institutia a fost obligata sa platesca sporuri pana la dec 2009 inclusiv(sp de strs si cond. ... (vezi toată discuția)
Divort de strain mirclau mirclau buna ziua Fratele meu este casatorit cu o fata din Serbia de 4ani casatoria s-a efectuat in Romania si au un copil nascut in Serbia,acum au ajuns la discutii ... (vezi toată discuția)
Izgonita ( si cu copil) de sot din casa proprietate comuna ContSters132194 ContSters132194 Buna ziua, Am fost agresata si izgonita de sot din casa proprietate comuna ( prin act de vanzare-cumparare) si cu copil ( fetita de 8 ani) . Stau cu chirie, ... (vezi toată discuția)