Buna ziua!
Ma aflu intr-o situatie ciudata si totusi des intalnita. Fratele meu a comandat o pereche de papuci de pe un site care la prima vedere pare un site original, mai exact nike-romania.com, in data de 17.12.2021, plata fiind procesata cu doua zile mai tarziu. Nu.s a primit nici un mail de confirmare, iar astazi este 14
01.2022 si inca nu a primit acei papuci. Am incercat sa contactez comerciantul insa nu raspunde la mail.uri si numar de telefon nu are, plata de pe card s.a facut pe numele unei firme "zfbhos.top". In momentul de fata ma aflu in postura in care nici nu pot da de comerciant, in care banutii sunt extrasi de pe card, iar produsul nu a ajuns niciodata in posesia noastra. Ce ar trebui sa fac?
Puteti sa cereti bancii sa va returneze banii. Ei au obligatia de a nu permite relatii comerciale atunci cand suspecteaza ca unul dintre participanti nu este de incredere. Trebuie sa spuneti bancii neaparat ca bunul nu a fost livrat, va vor cere probabil vreun mijloc de proba prin care sa demonstrati ca nu ati primit bunul (nu stiu exact ce mijloc de proba, va vor spune ei), si apoi dureaza o perioada (de exemplu 30 sau 45 de zile), dar banca va returneaza banii.
Frauda bancara
razvancrg
Buna ziua,
Am fost vitima unei fraude bancare pe data de 25.07.2015, din contul meu s-au facut 5 tranzactii online catre UK, in valoare totala de 4700 lei, ... (vezi toată discuția)