avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sunt obligata sa plătesc taxa de salubrizare, ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sunt obligata sa plătesc taxa de salubrizare, impozit pentru casa nelocuibilă?

Bună ziua ! Doresc să știu ,in cazul meu,mama a decedat ,iar tata e mutat la alta adresa, sunt obligata sa plătesc taxa de salubrizare ,impozit pentru casa nelocuibilă? Menționez că, primăria și-a oprit banii din ajutorul de încălzire al tatălui,fără să știm.
Mulțumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: maria85maria , utilizator 16:26, 15 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxa de salubrizare nu veti plati (trebuie sa anuntati la primarie ca nu se mai locuieste acolo) iar impozit pentru casa si teren aferent (nelocuibilă) da.
Dacă totuși i-am anunțat că este nelocuibilă,ei mi-au încărcat suma ,plus dobânda pentru că nu am vrut sa plătesc.
Mulțumesc !

george-neagu a scris:

Taxa de salubrizare nu veti plati (trebuie sa anuntati la primarie ca nu se mai locuieste acolo) iar impozit pentru casa si teren aferent (nelocuibilă) da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) ... Alexandra Marina Alexandra Marina Buna ziua! Dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) in comuna Daesti, județul Vâlcea și o suprafața de teren intravilan. Menționez ca nu ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire si teren Elenalia Elenalia Buna ziua!Mama mea a decedat in 2003, tatal meu in 2013. Tata a fost inregistrat cu handicap in 2007 si scutit de la plata impozitului pe cladire si terenul ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)