avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cabinet de consultanta juridica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cabinet de consultanta juridica

pentru a-mi deschide o firmade consultanta juridica, dupa absolvirea facultatii de drept mai trebuie sa dau vreun examen?
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 21:00, 13 Ianuarie 2010
Consultanta juridica o pot oferi avocatii, iar pentru asta iti trebuie examenul de admitere in profesie. Iti poti exercita profesia de avocat doar in cabinete de avocatura.
PAS22 a scris:
"...Iti poti exercita profesia de avocat doar in cabinete de avocatura.."
adicatelea in cabinete individuale, in societati civile prof de avocati, in cabinete asociate, in sprl-uri, bref, in toate formele de organizare prevazute de lg speciala (51).
totul insa, dupa examen si admitere, cum bine spunea colega.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare unui avocat Alina B. Alina B. am licenta data la alta facultate si acum incep masterul acolo. Intre timp citesc si invat autodidact si dupa bibliografia de la facultatea de drept. am aflat ... (vezi toată discuția)
Fara facultatea de drept mai poti deveni avocat? hopeless1 hopeless1 eu una zic ca nu dar poate nu am eu dreptate. am auzit fara sa vreau acest lucru. deci...domnilor avocat intrebarea mea este: daca nu ai facultatea de drept ... (vezi toată discuția)
Pasi necesari pentru a deveni avocat ContSters256555 ContSters256555 Buna seara, Tocmai am terminat clasa a 11-a la un liceu din Cluj si pe viitor, m-am gandit sa aplic la Facultatea de Drept din Cluj. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)