avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In anul 2008 am luat un inprumut de nevoi personale, ...
Discuție deschisă în Executare silită

In anul 2008 am luat un inprumut de nevoi personale, la care ...

In anul 2008 am luat un inprumut de nevoi personale, la care am achitat ratele timp de 18 luni pana am suferit un infart cu stop cardiac si nu am mai putut lucra ca sa pot platii ratele. BRD ul a vandut dreptul lui krug si acestia au obtinut in anul 2017 executare silita, iar in anul 2021 au renuntat pe motiv ca nu am nimic de executat. Acum la inceputul anului am fost informat de banca la care incasez pensia de boala in coantum de 1000 lei ca am contul blocat. Va rog frumos sa ma indrumati cum as putea sa rezolv aceasta problema.. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:11, 16 Ianuarie 2022
Probabil ca va trebui sa contactati Kruk si sa gasiti o modalitate de a mai achita din datorie.
sau puteti formula o contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de la kruk oliver12 oliver12 Buna, am avut un credit de nevoi personale luat de la BRD din 2006 in valoare de 10.000 euro, avand o rata de 600 ron/luna. Co-platitor fiind mama mea. Mai ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii de catre banca andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Ma confrut cu urmatoarea situatie. Tatal meu a luat un credit de nevoi personale de la banca BRD cu care a platit avans pentru o masina Opel Astra ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinredes florinredes Buna ziua In 2011 am facut un credit de nevoi personale la BCR Am achitat ratele circa 1 an Prin 2014 mau preluat cei de la Krug Din2017 am fost dat in ... (vezi toată discuția)