avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren cumparat acum 15 ani impreuna cu fosta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren cumparat acum 15 ani impreuna cu fosta sotie care ...

vanzare teren cumparat acum 15 ani impreuna cu fosta sotie care acum fiind divortati a facut act de donatie fostului sot pentru parte ei din teren.Cum poate fostul sot sa vanda terenul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:48, 16 Ianuarie 2022
Ca oricare alt vanzator, gaseste cumparator si merg la notar.
In urma donatiei , sotul si-a intabulat terenul pe numele sau ?
cereti la ocpi un extras de carte funciara
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa mariussyca mariussyca Buna ziua . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Doresc sa vand o casa cu teren pe care am primito mostenire ... (vezi toată discuția)
Cumparere teren cand actele proprietarului sunt cu probleme georgianaflorina georgianaflorina Buna ziua. Am gasit pe cineva care vinde un teren. Am ajuns la notar, dar acolo s-a descoperit o greseala pe titlul de proprietate - numele fostului proprietar ... (vezi toată discuția)
Informatii privind cumpararea unui pamant danamessage danamessage Eu doresc sa cumpar 2000 m² de pamint pt a-mi construi o casa (regiunea Neamt). Sint de 10 ani plecata din tara si prin forum am aflat ca trebuie sa am ... (vezi toată discuția)