avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am scos Extrasul de Carte Funciara si am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am scos Extrasul de Carte Funciara si am vazut ca ...

Buna ziua,

Am scos Extrasul de Carte Funciara si am vazut ca imi apare o Somatie din 2004 transcrisa de un Birou Executor care nu mai este, a decedat executorul. Eu am achitat datoria, am ajuns la intelegere si am achitat in rate, insa vad ca nu s-a eliminat si din istoricul apartamentul. Ce as putea face eu acum? Unde sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:37, 17 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Cereti acordul scris al creditorului din care sa rezulte ca datoria a fost stinsa sau luati legatura cu executorul care a preluat arhiva fostului executor. Puteti incerca si cu anexarea unei dovezi a achitarii datoriei,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie cartea funciara ancut75 ancut75 Buna ziua, Sunt executata silit. Vineri vor sa imi puna casa in vanzare. am negociat cu executorul sa dau ceva bani ..un avans mare si rate mari ( altfel ... (vezi toată discuția)
Contract de ipoteca veron24 veron24 Am fost acum doua saptamani la banca si am intrebat un director daca creditul pentru care am fost garant ipotecar a fost achitat de cel pentru care am ... (vezi toată discuția)
Vanzare spatiu comercial ContSters329214 ContSters329214 Buna ziua! Va solicit ajutorul pt gasirea unei solutii intr-o problema mai deosebita. In anul 1995, mama lucra la o societate, de la care a cumparat, in ... (vezi toată discuția)