avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, In urma cu doua saptamani am inchiriat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, In urma cu doua saptamani am inchiriat apartamentul ...

Buna ziua,
In urma cu doua saptamani am inchiriat apartamentul meu cu contract unei familii de 3 persoane.
Dupa aceste doua saptamani administratorul m-a anuntat ca acea familie a declarat o singura persoana la intretinere, dar el va trece minim 3 pentru ca sunt mai multe persoane (mie mi-a zis de 3 persoane chiriasul), si a spus administratoru lca a primit si o reclamatie de la un vecin pentru galagie dupa ora 22:00.

Am anuntat chiasii, si mi-au spus ca ei au declarat 3 persoane, si ca nu ei fac galagie. In aceiasi zi, m-au sunat la ora 01:00 noaptea, lucru ce nu mi se pare deloc normal, si mi-au spus ca ai considera ca e locuinta bantuita, ca se trantesc usile, ca se inchid becurile, ca au cazut parfumurile din vitrina, asa ca ei doresc sa plece la sfarsitul lunii fara a anunta din timp cu 30 zile conform contractului.

As dori sa stiu cum as putea rezolva amiabil aceasta problema, iar daca ei decid sa plece sunt intreptatit conform contractului sa pastrez garantia, si banii in plus pentru intretinere, facturi, eventual stricaciuni. Precizez ca au platit in avans pe 3 luni chiria, dar procesul de inchiriere este lung si nu mi se pare corect sa platesc eu luni de neinchiriere pentru credintele lor despre fantome. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2022
andrei227, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:24, 18 Ianuarie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
inchinati-va cu 2 maini ca pleaca, macar sa plece. apoi retineti-le din bani pt facturi.
vedeti si daca s-a stricat ceva in urma lor.
uitati-va in contract ce scrie in ce priveste avansul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca de la inceputul contractului deja au inceput disensiuni,u se justifica sa continuati
Acceptati rezilierea contractului,percepeti cota parte garantie si cautati chiriasi responsabili

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi galagiosi ds_s ds_s Buna ziua! Locuiesc la o curte comuna impreuna cu mama mea, de o luna de zile locuinta de sub noi a fost inchiriata unor tineri care sunt foarte galagiosi, ... (vezi toată discuția)
Chiriasi galagiosi saimarica saimarica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in problema pe care o intampin cu vecinii chiriasi de sub apartamentul meu, care fac galagie si nu au contract de ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi madalinams madalinams Buna ziua, am o problema cu vecinii deasupra mea care de 2 saptamani fac galagie incontinuu de dimineata la 7 pana la1-2 chiar si 3 noaptea. De la trantit ... (vezi toată discuția)