avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, daca sotul lucreaza iar eu am o firma la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, daca sotul lucreaza iar eu am o firma la care sunt ...

Buna seara, daca sotul lucreaza iar eu am o firma la care sunt administrator, dar nu am un venit sigur si nici nu sunt salariata la firma( incasari de 400 lei pe luna, din care platesc impozit si restul reinvestesc), eu pot fi trecuta ca persoana aflata in intretinerea sotului?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctinliliana , utilizator 22:12, 18 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veniturile persoanei fizice care este asociat la o SRL sunt dividendele. Atât timp cât nu încasați dividende puteți fi considerată persoană fără venituri și să fiți coasiguratul soțului.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi sotul coasigurat pe asigurarea medicala a sotiei? alina1111 alina1111 Eu sint salariata la o companie mare. Sotul meu este administrator de firma mica, are citiva oameni angajati la firma lui, dar el nu figureaza ca angajat in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mary79 mary79 Bun gasit! Eu sunt insarcinata in 6 luni, iar in septembrie voi deveni mamica. In momentul in care am ramas insarcinata nu mai lucram de 6 luni. Este clar ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate administrator achimescua achimescua Buna seara , Urmeaza sa intru in Crestere si ingrijire copil in luna noiembrie 2015 pentru o perioada de un an . Pe langa activitatea prestata cu contract de ... (vezi toată discuția)