avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sora mea a decedat, soții au facut un testament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora mea a decedat, soții au facut un testament autentic neavând ...

Sora mea a decedat, soții au facut un testament autentic neavând copii,sotul mai are dreptul la mostenirea provenită din succesiune in urma decesului tatălui ei.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 09:13, 19 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineața,
Daca sora dvs. a murit după ce a decedat tatăl ei, soțul are dreptul la succesiunea tatălui acesteia! Daca in schimb a murit sora înainte de tatăl său, soțul acesteia nu mai are dreptul la succesiunea tatălui acesteia; daca ar fi avut sora copii, puteau veni aceștia prin reprezentare, dar soțul acesteia nu poate!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum ... ramoionut ramoionut Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum o luna eu si sora mea nu suntem in relatii cu actuala sotie ( mama vitrega ) am reusit sa fac rost ... (vezi toată discuția)
Matusa mea nu vrea sa-mi dea titlul de proprietate Proliviu Proliviu In titlul de proprietate, pentru casa si terenul aferent intraurban, sunt trecuti tatal meu si sora acestuia, in proprietate indiviza. Tatal meu a decedat iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog respectuos sa ma indrumati in urmatoarea problema: ... simamarius69 simamarius69 Buna ziua. Va rog respectuos sa ma indrumati in urmatoarea problema: Locuiesc la tara in casa bunicilor mei din partea tatalui impreuna cu mama,o sora mai ... (vezi toată discuția)