avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Fica mea este despărțită de soț de 5 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Fica mea este despărțită de soț de 5 ani. Au un ...

Buna ziua. Fica mea este despărțită de soț de 5 ani. Au un băiat împreună de 17 ani la care nu i-au plătit pensia alimentară niciodată, el lucrând în Germania. Daca îl dă în judecată cat timp din urmă poate sa ceară pensia, și la ce venit se aplică daca el nu lucrează în țară și nici nu cred că vine la proces?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:42, 24 Ianuarie 2022
Legea spune ca poți cere retroactiv pensia de întreținere dar dacă s a ivit ceva care te a ținut sa nu o ceri.
Asa ca neavând motiv pensia se cere și se da la data introducerii chemării jn judecata adica de ex de maine.
Trebuie sa știți unde în Germania lucrează. Oraș firma etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara retroactiv fresch fresch Buna seara. Sunt divortata de 5 ani si jumatate,pensionara pe caz de boala, cu un copil major de 24 de ani, care in aceasta perioada a frecventat si absolvit ... (vezi toată discuția)
Drepturi si pensie alimentara alynutza_lolita alynutza_lolita Am un verisor de 13 ani care a fost crescut de bunica lui mama lui plecase si multi ani nu sa stiut nimic de ea acum cati va ani a aparut (casatorita si cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiva si drept de mostenitor pentru copil din afara casatoriei Livia Costescu Livia Costescu Sotul meu are un copil,in varsta de 22 ani rezultat dintr-o relatie anterioara casatoriei noastre. Desi l-a recunoscut, nu a platit pensie alimentara ... (vezi toată discuția)