avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Buletinul meu a expirat in data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Buletinul meu a expirat in data de 21.XII.2021, iar ...

Buna ziua. Buletinul meu a expirat in data de 21.XII.2021, iar eu vreau sa semnez un nou contract de munca. Pot folosi buletinul expirat pentru semnarea contractului, avand in vedere legea referitoare la faptul ca buletinele pot fi folosite in continuare daca expira in timpul perioadei de alerta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 19 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da puteți folosi actul de identitate pentru semnarea unui nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte tranzactie imobiliara cu buletin expirat in starea de alerta a.g.p a.g.p Buna ziua, Intrebarea mea vizeaza legalitatea unei tranzactii imobiliare (un apartament) unde cumparatoruil (eu) are buletinul expirat. Buletinul meu a ... (vezi toată discuția)
Intocmire cim - ci expirata AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Tinand cont de faptul ca, pe durata starii de alerta, cartile de identitate expirate sunt inca valabile, Este in regula intocmirea si ... (vezi toată discuția)
Avand in vedere ca starea de alerta a fost extinsa, reprezinta ... AmAragaz AmAragaz Avand in vedere ca starea de alerta a fost extinsa, reprezinta o problema detinerea unui buletin expirat daca doresc sa trec granita in Bulgaria? (vezi toată discuția)