avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Agent imobiliar, client refusa sa plateasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Agent imobiliar, client refusa sa plateasca

Salut, sunt agent.imobiliar, client a semnat contractul cu mine, a cumparat Prin mine apartamentul si acuma nu vrea sa mi plateasca comision... Cum pot sa rezolv? Numai Prin instanta?
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2022
Vlad Vlad, utilizator
numai prin instanta.
Incercati si o invitatie la mediere, poate pricepe ca daca va judecati, va plati si cheltuieli de judecata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa il notificati printr-un avocat, de obicei are efect. Avocatul stie ce argumente si temeiuri juridice trebuie sa invoce pentru a-l determina sa plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere sau actionare in instanta restantier? mihaela6202 mihaela6202 Avem restantieri in bloc, cu sume mai mari sau mai mici de plata, dar mai vechi de 90 zile. Ce sanse de reusita sunt in caz de mediere in comparatie cu ... (vezi toată discuția)
Invitatie la mediere de catre o firma imobiliara sperantza sperantza Buna ziua!As dori si eu cateva lamuriri cu privire la un coflict cu o firma imobiliara.In luna august a acestui an am incheiat un precontract de ... (vezi toată discuția)
Medierea: restart! Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator O decizie relatv recentă a CCR prin care actul normativ care instituia obligația de informare privind medierea, prealabilă introducerii cererii de chemare ... (vezi toată discuția)