avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce metode legale exista sa fie amendați cei care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce metode legale exista sa fie amendați cei care parchează ...

Ce metode legale exista sa fie amendați cei care parchează neregulamentar fie pe trotuar fie pe sosea.
Dacă sun la poliția locală, aceștia nu fac nimic. Dacă apelez la Poliție ma trimit la poliția locală. Efectiv e îmbâcsit cartierul de mașini parcate aiurea și nu poți trece cu cărucior sau pieton pentru ca sunt mașini parcare.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:43, 21 Ianuarie 2022
Faceti o cerere de audienta la primar, poate discuta dumnealui cu cei din politia locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)
Am primit o comunicare în parbrizul mașinii de la poliția ... Silviu Berculeanu Silviu Berculeanu Am primit o comunicare în parbrizul mașinii de la poliția locală sector 1 București prin care spune că mașina a fost depistată staționând ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)