avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma luminoasa - intensitate deranjanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma luminoasa - intensitate deranjanta

Buna ziua,
Recent, un dezvoltator imobiliar local și-a instalat o reclama luminoasa pe clădirea de birouri cu o intensitate deranjant de mare vizual. Exista vreo lege/reglementare locală in Bucuresti ce prevede nivelul maxim de iluminare acceptat? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ATB30 , utilizator 12:25, 30 Ianuarie 2022
Studiati dispL nr 215/2013 ,L nr 154/2017 si eventual HCLM local
Mulțumesc mult.

ynocentta a scris:

Studiati dispL nr 215/2013 ,L nr 154/2017 si eventual HCLM local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementarea calitatii mediului de lucru andrei_edu andrei_edu Buna, Din nefericire lucrez intr-un spatiu de birouri in care lipseste o ventilatie naturala precum si lumina naturala. Ventilatia artificiala lipseste ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor romeo_m romeo_m Am o problema locuiesc la etajul 1 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din constructie. Initial a avut destinatia de magazin textile (inainte de ... (vezi toată discuția)
Am trei caini in apartament si sunt amenintata cu amendarea pe motiv ca nu am dreptul decat la max 2 ContSters358014 ContSters358014 Sunt o pensionara cu probleme medicale care ma impiedica sa ies din casa. Am in apartamentul meu 3 caini, ai mei si ai copiilor mei de care am grfija cat sunt ... (vezi toată discuția)