avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Unde se depun dosarele de indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Unde se depun dosarele de indemnizatie de maternitate ...

Buna ziua.Unde se depun dosarele de indemnizatie de maternitate in Bucuresti?Multumesc
Cel mai recent răspuns: dora881988 , utilizator 10:29, 21 Ianuarie 2022
Pentru indemnizatia de concediu maternitate veti depune certificatul medical la angajator.
Pentru indemnizatia de crestere copil veti depune dosarul la sediul primariei de la domiciliul dumneavoastra.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
Mihail Croitoru, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde imi depun actele si ce fel de acte pentru concediu maternitate daca contractul mi se incheie StefaniaCo StefaniaCo Buna ziua. Pe data de 10 ianuarie 2017 contractul meu care este pe perioada determinata expira. Eu ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii februarie, asa ca ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si pentru cresterea copilului bulimargiulia bulimargiulia buna ziua,as avea si eu cateva intrebari despre concediul de maternitate si cel pentru cresterea copilului.... Eu si sotul meu muncim pt o firma din Romania ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: Angajatorul meu are sediul in judetul Dambovita. Eu am buletinul in Bucuresti si medicul ... (vezi toată discuția)