avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.. trebuie sa plătesc pensie alimentara a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.. trebuie sa plătesc pensie alimentara a unui copil, ...

Bună ziua.. trebuie sa plătesc pensie alimentara a unui copil, pe 11 luni, dar nu știu cum sa fac, deoarece nu recunoaște ca i-am plătit nici in trecut.. D-apăi acum.. și e vorba de o suma mai mare, cum ar trebui sa plătesc ca sa pot dovedi ca intr-adevăr a primit banii, nu are cont bancar.
Și a doua întrebare, aceștia trebuiesc plătit toți odată, sau? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 14:33, 21 Ianuarie 2022
Buna ziua. Plătiți prin mandat poștal, pe numele mamei, și specificați în mandat că suma reprezintă obligația de întreținere. În felul acesta veți avea dovada că ați plătit.
În principiu trebuie să plătiți întreaga sumă, dar dacă nu aveți posibilitatea, plătiți atât cât puteți. Dacă nu plătiți nimic, riscați să vă alegeți cu o plângere penală pentru abandon de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara remus arad remus arad buna ma numesc remus si am o fetita in intretinere (prin hotarare judecatoreasca )in varsta de 2 ani si 8 luni .in luna februarie 2010 am obtinut custodia si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ionescu-bebe ionescu-bebe Buna seara! In urma procesului de divort, trebuie sa platesc o pensie alimentara pentru cei doi minori rezultati in urma fostei casatorii. Din anumite motive, ... (vezi toată discuția)
Poprire fanny000 fanny000 Buna ziua,mai am o intrebare ,eu primesc pensia alimentara in cont ,fostul sot este pensionar militar i se opreste din pensie si se vireaza mie in cont.Eu am ... (vezi toată discuția)