avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am o întrebare sau o curiozitate, la un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am o întrebare sau o curiozitate, la un dosar penal ...

Bună ziua, am o întrebare sau o curiozitate, la un dosar penal ce înseamnă complet:CCPF3 sau ccpf2?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:28, 22 Ianuarie 2022
Inseamna niste indicative de complet, niste abrevieri mai precis, pe care fiecare instanta le aloca dupa o anumita logica semantica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo imi va respinge cererea? _Alin_ _Alin_ Citind prin regulile impuse de CEDO, am gasit scris: \\"[b]Nu utilizați simboluri sau abrevieri; exprimați-vă clar; folosiți cuvinte ... (vezi toată discuția)
Acte interne ong Andreea71 Andreea71 Buna seara, M-a interesa care este modalitatea prin care se poate corecta o eroare in actele interne ale unui ONG (hotarari AGA). Mai precis documentul a ... (vezi toată discuția)
Reclamantul pote fi urmarit penal in acelasi dosar penal? eusaisapte eusaisapte Pun aceasta intrebare din curiozitate, fiindca este o concluzie logica la o aberatie a sistemului de justitie care a contestat o amenda judiciara? in locul ... (vezi toată discuția)