avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un act de vînzare cumparare a unui teren agricol ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un act de vînzare cumparare a unui teren agricol poate fi dărâmat ...

Un act de vînzare cuparare a unui teren agricol poate fi darimat de către moștenitori
Cel mai recent răspuns: Leonardo70 , utilizator 16:01, 22 Ianuarie 2022
Depinde către cine se face vânzarea, dacă exista vreo clauza sau nu și de prețul vânzării.
~ Conținut șters la cerere ~
Daca socrul meu a făcut acte pe teren agricol vînzare cuparare cu fica sa fara clauza direct vînzare cuparare acum că el a decedat . moștenitori pot sa răstoarne actul avind in vedere că el fiind în grija noastră la actele acestea sa făcut cartea funciară tot în regulacarea funciară sa făcut pe numele soției
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
Leonardo70, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Este prețul tranzacției pe actul de vînzare cuparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere anularea contractului vanzare cumparare ruscrina77 ruscrina77 buna ziua rus crina sunt, sotu cu soacra au incheiat contract de vanzare- cumparare soacra vanzandu-i sotului un apartament , fara nici un fel de clauza ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar intre mama si fiica. Corinaa08 Corinaa08 Intrebare si ajutor : Eu impreuna cu sotul meu ,vrem sa cumparam o casa proprietatea soacrei mele proprietate capatata in urma unui partaj voluntar incheiat la ... (vezi toată discuția)
Lntrebare chitanta de mana karcsika1958 karcsika1958 Este un singur Mostenitori dupa Succesiunea dezbatuta,,Actul de mana,.Adica chitanta de mana nu era preluate la notari,Nu este dezbatute era anul 2000,Ce se ... (vezi toată discuția)