avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Daca imi cumpar un apartament si din varii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Daca imi cumpar un apartament si din varii motive peste ...

Buna ziua

Daca imi cumpar un apartament si din varii motive peste cateva luni decid sa-l vand, ce impozite si taxe trebuie sa achit?multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:46, 24 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu depaseste 450 de mii de lei, nu platiti impozit.
multumesc frumos de raspuns. trebuie sa treaca un anumit timp de la cumparare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu mai e de actualitate.
Puteti vinde oricand fara impozit suplimentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele care se platesc la vanzarea unui imobil, daca ... Lavanda22 Lavanda22 Care sunt taxele care se platesc la vanzarea unui imobil, daca terenul pe care se afla constructia l-au cumparat amandoi in timpul casatoriei si valoarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren romania incheiata in diaspora Lica22 Lica22 Buna ziua, as dori sa cumpar un teren de la o ruda de-a mea. Nici eu nici el nu mai locuim in Romania,dar proprietatea este in Romania, si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)