avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, dacă hotărârea a venit, in care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, dacă hotărârea a venit, in care precizează. Programul ...

Bună ziua, dacă hotărârea a venit, in care precizează Programul de vizitare și custodia comuna, are dreptul de a nu mi-l da?
(Repet, chiar dacă hotararea spune clar ca, programul este acela stabilit de mine, și costodia comuna). Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2022
Alinaaa00003, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 11:33, 23 Ianuarie 2022
În programul de vizitare minor, cel în beneficiul căruia s-a stabilit programul, adică părintele care nu locuieşte cu copilul are DREPTUL, iar părintele la care locuieşte copilul nu are drept, ci OBLIGAŢIE stabilită prin acea hotărâre judecătorească.Dacă nu vrea să vă dea copilul la program, el încalcă legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești ... florentinavlad florentinavlad model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile având custodie comuna a minorei tatăl minorei nu respecta ... (vezi toată discuția)
Soaterea minorului din tara ylla2010 ylla2010 buna seara.as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu scoaterea fiului meu din tara.mentionez ca copilul are 5 ani,nu am fost casatorita cu tatal ... (vezi toată discuția)
In caz de divorț cu copii minorii cine este mai avantajat sa ... Un om printre oamenii Un om printre oamenii In caz de divorț cu copii minorii cine este mai avantajat sa primeasca custodia copiilor minori,si daca costodia este luata de unul dintre,parinti acesta ... (vezi toată discuția)