avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reluare activitate dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reluare activitate dupa concediu crestere copil

Buna ziua!

As vrea sa stiu cind se reiava activitatea dupa cei 2 ani de concediu pt cresterea copilului? Exact in ziua in care copilul implineste 2 ani? Ce anume trebuie sa faca angajata?Cerere incetare suspendare contract, vizite medicale?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 10:49, 13 Ianuarie 2010
Buna ziua,
Angajata trebuie sa faca cerere de reincepere a activitatii din ziua urmatoare celei in care copilul a implinit 2 ani. Angajatorul face decizia de incetare a suspendarii.
Da, este nececar controlul medical inainte de reinceperea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de ingrijire copil cosminaelena cosminaelena Buna dimineata. Am o colega care in 06.02.2013 trebuie sa se intoarca din concediu de ingrijire copil.Ce trebuie sa fac? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
A 2 a suspendare crestere copil corina.trandafir corina.trandafir angajata x are 2 suspendari ptr crestere copil prima cu data de 01.11.2006 -primul copil a 2 a cu data de 29.07.2008-al 2 lea copil cand va inceta cea de-a ... (vezi toată discuția)