avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Informatii clauze Contractuale. Am urmatoarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Informatii clauze Contractuale. Am urmatoarea problema: Sunt admin la o Asoc de Proprietari ...

Buna ziua. Am urmatoarea problema:
Sunt admin la o Asoc de Proprietari si Soc de Termoficare mi-a trimis un Contract pe care doreste sa-l semneze Presedintele Asociatiei.
Totusi proprietarii doresc sa se adauge:
1. un punct in care sa precizeze temperatura ambientala pe care o va asigura in apartamentele din condominiu. Nu putem sa acceptam sa mai distribuie agentul termic cu 41grade C din Punctul Termic asa cum au distribuit si afara era -1grad, blocul este cap de coloana si agentul termic ajungea cu 36grade C la intrare in bloc. Nu putem refuza plata facturii daca nu sunt parametrii prevazuti in Contract. Ei spun ca asa este Contractul cadru dar sigur ca se pot aduce imbunatatiri la Contract.
2. Au modificat temp apei calde pe care o vor furniza functie de consum. In Contractul Cadru scrie clar intre 55-60 grade C fara alte mentiuni. Ei spun :
a) minim 50grade C;
b) minim 45 grade C in conditii de consum redus.
3. In Anexa 3 - Conditii de calitate si Legislatia aplicabila dau parametrii pentru furnizarea apei calde dar pentru incalzire nu dau nimic;
4. Anex 4 cu schite.
Soc de Termoficare refuza orice fel de modificare. Putem Refuza semnarea Contractului? Cred ca ar trebui sa discutam si sa cadem la un acord asupra punctului cu incalzirea in principal.
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2022
david ionica, utilizator
Cel mai recent răspuns: david ionica , utilizator 13:16, 25 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal,fiind posibila parte in raportul juridic,aveti dreptul sa solicitati clauze asiguratorii
Este necesar sa adresati document oficial catre furnizor prin care solicitati negocieri-asumarea de conditii tehnice
In cazul in care furnizorul refuza sa respecte termenii tehnici utilitati conform norme in vigoare,informati interesul de
refuz incheiere contract
Va multumesc mult si va doresc un an foarte bun, cu spor in tot ceea ce intreprindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul caldura jordella jordella Buna ziua, Am preluat o asociatie intr-un bloc nou care are centrala comuna de bloc, folosita pentru prepararea apei calde si incalzirea apartamentelor. ... (vezi toată discuția)
Separare coloana de gaze nituraducu nituraducu Buna seara, In urma cu ceva timp am achizitionat un apartament intr-un bloc cu 7 etaje. Dorind sa il renovez am decis ca ar fii bine sa imi trag si coloana ... (vezi toată discuția)
Plata apei calde dani2876 dani2876 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu plata apei calde. Dupa cum stiti aceasta e o problema in Bucuresti. Se poate da in judecata CMTB atata timp ... (vezi toată discuția)