avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie și angajare in CCC mai poti avea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie și angajare in CCC mai poti avea indemnizație?

Sunt in concediul de sarcina și lauzie,iar eu am o oferta la un alt loc de munca.Cum procedez îmi dau demisia de la actualul loc de munca cu acordul ambelor părți și semnez cim la noul loc de munca după încetarea concediului de sarcina și lauzie?Pot sa intru in concediu de creștere copil de la noul loc de munca?Nu trebuie sa am întrerupere între concediul de sarcina și lauzie și concediu creștere copil?2.In timpul CCC imi pot da demisia cu acordul ambelor părți si pot semna un nou CIM si sa continui CCC pana la împlinirea vârstei de 2 ani ai copilului?
Cel mai recent răspuns: TenoOana89 , utilizator 11:11, 24 Ianuarie 2022
1. Nu exista demisie cu acordul partilor ... demisia poate fi cu sau fara preaviz.

2. Fie solicitati incetarea raportului de munca prin demisie- art.81 C.mun., fie cu acordul partilor - art.55 lit.b C.mun.

3. Puteti sa intrati in concediul pentru creșterea copilului de la noul loc de munca.
Și dacă am întrerupere între vechiul loc de munca și noul loc de munca câteva zile mai pot intra in CCC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de lichidare camelia_precup camelia_precup in cat timp e obligat fostul meu angajator sa mi dea nota de lichidare?am fost in concediu de crestere copil si nu mai am de luat bani de la ei......mi am ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu maternitate (nu crestere copil)! prin demisie andyyblue andyyblue Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate intrerupe concediul de maternitate prin demisie. Mama este in concediu de maternitate si urmeaza sa nasca in curand. ... (vezi toată discuția)
Angajare la o societate noua-ma aflu in concediu de ingrijire copil alyshou alyshou Buna ziua, In momentul actual ma aflu in concediu pt ingrijirea copilului; mi s-a ivit oportunitatea de a ma angaja la o societate noua, in conditii mai ... (vezi toată discuția)