avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns...în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns...în cazul ...

Bună ziua.
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns...în cazul în care s-a semnat un contract de promisiune de vanzare, s-a plătit un avans la semnarea acestui contract, însă cumpărătorul nu a mai dat niciun semn de viata pana la data stipulata în contract pt plata restului de bani, depășind aceasta data...contractul rămâne valabil? Cumpărătorul are o perioada de gratie, sau poate cere restituirea avansului?
În contract este stipulat faptul ca, cumpărătorul își asuma plata diferenței de bani și încheierea actelor pana la data de, în caz contrar, avansul plătit va reprezenta dauna interese.
Eu am contactat cumpărătorul și mi-a spus ca nu are bani și ca data trecuta în contract nu reprezinta nimic, nu are importanta.
Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: crialex , utilizator 08:18, 24 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de achizitie imobil nou cristi71000 cristi71000 Buna ziua, trebuie sa semnez un antecontract pentru achizitia unei locuinte si as vrea sa stiu ce inseamna urmatorul paragraf care este in termeni prea ... (vezi toată discuția)
Problema mostenire abruzzi abruzzi Buna ziua In anul 2008 am dorit sa videm o proprietate mostenita de la parinti, cel care a dorit sa cumpere ne-a platit jumatate din banii care ii ceream pe ... (vezi toată discuția)
In instanta cu antecontract imobil DORISSS DORISSS eu sunt vanzatorul.........la notariat mi s-a spus ca neonorarea diferentei de bani de catre cumparator in termenul stipulat in antecontract duce la ajungerea ... (vezi toată discuția)