avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere - sot in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere - sot in strainatate

Vă prezint pe scurt cazul meu:
Sunt șomeră, locuiesc în București împreună cu copilul minor de 14 ani.
Soțul meu este plecat la muncă în Danemarca din 2017.
Nu cunosc veniturile lui actuale.
Ultimul lui domiciliu cunoscut este din 2020.
Doresc să-l oblig prin hotărâre judecătorească la plata pensiei de întreținere.
Cât costă un astfel de proces, incluzând toate cheltuielile (taxe, onorariu avocat, alte cheltuieli)?
Care este durata aproximativă a procesului?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 18:26, 24 Ianuarie 2022
Veti putea sa il obligati la plata pensiei de intretinere de la data introducerii actiunii, nu si pentru perioada anterioara.

Durata procesului (avand in vedere ca este vorba si despre o procedura cu strainatatea) va depinde si de ce informatiii furnizati dvs pentru un domiciliu si loc de munca actual, spre a se putea verifica veniturile realizate.este greu de estmiat o durata insa nu va asteptati la ceva foarte rapid.

La fel in privinta costurilor, e vorba despre onorariile fiecarui avocat, in functie de vechime, specializare, costuri profesionale etc.
Puteți face dvs cererea, nu va trebuie musai avocat, cereți instantei sa afle veniturile, dar trebuie sa știți macar locul de.munca orasul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! 1 in cat timp pot deschide proces pentru stabilirea ... Mihaela Abrudan Mihaela Abrudan Buna ziua! 1 In cat timp pot deschide proces pentru stabilirea paternitatii unui copil? 2 In cazul in care testul iese pozitiv si cel actionat in instanta e ... (vezi toată discuția)
Refuz interogatoriu...?!? anniela anniela Buna ziua, intr-un proces de majorare pensie alimentara in care nu se stie locul de munca al celui care urmeaza sa plateasca , s-a cerut chemarea acestuia la ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat elicrist elicrist buna ziua, exista o grila in ceea ce inseamna onorariu avocat sau acesta poate sa-ti ceara cat vrea in functie de suma sau "greutatea" spetei ar putea sa-mi ... (vezi toată discuția)