avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sotia mea este angajata intr-o gradinita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sotia mea este angajata intr-o gradinita privata. ...

Buna ziua. Sotia mea este angajata intr-o gradinita privata. Daca statul hotaraste sa suspende cursurile in oraj/judet/tara, din cauza covid-19, pe o perioada de timp, este platita pentru perioada in care sta acasa? Daca da, in baza carei legi/ordonante. Multumesc. O zi buna.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
uzzy2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 25 Ianuarie 2022
Ce functie ocupa sotia dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt sofer pe comunitate si m-am infectat cu corona ... Marvic 17 Marvic 17 Buna ziua! Sunt sofer pe comunitate si m-am infectat cu corona virus, ajungand pt o noapte la urgențe in Olanda. Am fost depistat ca fiind pozitiv, cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Începerea la munca Alexandra10090 Alexandra10090 Copilu meu face 2 ani pe 10 august 2020 și eu ar trebui să incep pe 2 iunie ce trebuie să fac ? Incep munca sau mai stau acasa ca nu am cu cine sa las ... (vezi toată discuția)