avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Tatăl meu Gheorghe a decedat iar el ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Tatăl meu Gheorghe a decedat iar el împreună cu ...

Buna seara! Tatăl meu Gheorghe a decedat iar el împreună cu cei doi frați al lui au moștenire terenuri de la tatăl lor .Ei cei trei frați au dezbătut taxa te succesiune după părinți dar ca sa intram noi copii lui Gheorghe in drepturi și mama noastră am înțeles că trebuie făcută o succesiune suplimentara.Daca puteți să îmi dați mai multe detalii va rog și eventuale costuri.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:20, 25 Ianuarie 2022
Trebuie sa dezbateti succesiunea după tatăl dvs., succesiune care include 1/3 din ce a mostenit tata de la bunici, plus alte bunuri dobândite în timpul vieții (case, apartamente, terenuri, mașini, bani etc.)
Moștenitorii sunt sotia (mama dvs) și copiii.
Dezbaterea succesiunii se face la notar, iar în caz de neînțelegeri între moștenitori, la instanță.
Costurile depind de valoarea bunurilor din masa succesorala.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a decedat în 14 august 2023. ca si moștenitori ... nimenea nimenea Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii sufletel2011 sufletel2011 parintii mei au construit o casa pe terenul mostenit de tatal meu de la parintii lui(bunicii mei)mama a murit acum 13ani.imediat dupa un an tata sa ... (vezi toată discuția)