AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business

SM LEGAL CONSSULT  
	    	Consultant de business	    

SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
 SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 	
			~ final discuție ~
 daa24silva	                   

in urma cu 20 de ani s-a  gresit certificatul de casatorie al parintilor .Tatal fiind strain s-a tradus numele si certificatul de casatorie  este cu numele ... (vezi toată discuția)
	                    daa24silva	                   

in urma cu 20 de ani s-a  gresit certificatul de casatorie al parintilor .Tatal fiind strain s-a tradus numele si certificatul de casatorie  este cu numele ... (vezi toată discuția)

gianinita1	                   

Am divortat de 2 ani si am păstrat numele de căsătorie,iar acum as dori sa revin la numele de dinainte de căsătorie.Ce ar trebui facut in acest sens. (vezi toată discuția)
	                    gianinita1	                   

Am divortat de 2 ani si am păstrat numele de căsătorie,iar acum as dori sa revin la numele de dinainte de căsătorie.Ce ar trebui facut in acest sens. (vezi toată discuția)

Baboo	                   

Fiica mea s-a separat si doreste schimbarea numelui inainte de divort. Este posibil? 
Ce trebuie facut pentru aceasta , ca schimbarea numelui sa se faca doar ... (vezi toată discuția)
	                    Baboo	                   

Fiica mea s-a separat si doreste schimbarea numelui inainte de divort. Este posibil? 
Ce trebuie facut pentru aceasta , ca schimbarea numelui sa se faca doar ... (vezi toată discuția)