avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, lucrez ptr o multinationala si pana acum am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, lucrez ptr o multinationala si pana acum am incasat ...

Buna ziua, lucrez ptr o multinationala si pana acum am incasat salariu intr-o anumita banca, de cateva zile, am fost informati ca va trebui sa ne deschidem conturi noi la o alta banca, cu care angajatorul are o conventie salariala. In contractul colectiv de munca nu este specificat acest lucru. De altfel, daca refuz incasarea venitului in banca angajatorului, as suporta comisioanele de transfer, motivand faptul ca incasarea in banca angajatorului se face ptr diminuarea comisioanelor atat ptr angajator cat si ptr angajat si in conventie s-au negociat conditiile de incasare in favoarea ambelor parti. Se poate impune acest lucru, daca eu nu doresc, schimbarea bancii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 26 Ianuarie 2022
Nu vi se poate impune o anumita banca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,mă poate obliga angajatorul să-mi deschid alt cont ... Gigiberlogeaa Gigiberlogeaa Bună ziua,mă poate obliga angajatorul să-mi deschid alt cont la altă bancă agreată de el,pentru a-mi vira salariul? (vezi toată discuția)
Virarea banilor pe cardul de salariu ContSters283994 ContSters283994 Buna seara, pot sa-mi aleg , ca si salariat , banca la care sa-mi fie virat salariul.Angajatorul vireaza toate salariile la o singura banca , desi mai multi ... (vezi toată discuția)
Cardurile de salarii - si obligativitatea colaborarii cu o anumita banca Lucian BLK Lucian BLK Bine v-am gasit! Am nevoie de putin ajutor si sper sa-l gasesc aici. Cat de legala este obligarea angajatilor, de catre angajatori, de-a avea carduri de ... (vezi toată discuția)