avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Care sunt consecințele dacă nu mă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Care sunt consecințele dacă nu mă prezint la ...

Bună seara! Care sunt consecințele dacă nu mă prezint la înfățișare la divorț?

Am avut prima înfățișare unde s-a decis competența Judecătoriei la care am depus actele, dar eu nu doresc să mai continui, am spus acest lucru la înfățișare, dar nu știu dacă s-a consemnat. Soțul a depus cerere reconventionala. Ce se întâmplă dacă nu mă prezint în continuare?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Flv01, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:01, 27 Ianuarie 2022
Se respinge actiunea dvs ca nesustinuta urmand sa se judece reconventionala ..
și se poate judeca în lipsa mea, nu?
Actiunea formulata de dvs se respinge,iar actiunea/cererea reconventionala formulata de sot se judeca in lipsa dvs,cu alte cuvinte nu castigati nimic daca nu va prezentati ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)
Divort Clara Bolintineanu Clara Bolintineanu Sotul meu a inaintat actiune de divort in luna Iulie 2010 . Termenul stabilit pentru prima infatisare a fost dat pentru luna Aprilie 2011. Eu a-m inaintat o ... (vezi toată discuția)
Este posibil asa ceva- actiuni respinse, sunt divortat sau nu ? dodorel62 dodorel62 Am o problema deosebita la care doresc sa primesc un raspuns concret - In data de 10.05.2011 am chemat in judecata de divort in calitate de reclamant pe ... (vezi toată discuția)