avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nevoie urgenta: Dreptul Muncii international Ro-Belgia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nevoie urgenta: Dreptul Muncii international Ro-Belgia

Buna ziua,

Ma aflu in urmatoarea situatie - voi incepe un job in belgia (incep remote, insa ma voi reloca). Mi s-a pus la dispozitie un contract in Daneza (limba pe care nu o vorbesc), insotit de o traducere in engleza, care nu are caracter juridic obligatoriu (legally binding). Am rugat sa imi fie pus la dispozitie un contract in engleza care sa aiba caracter juridic obligatoriu (sa fie legally binding), insa mi s-a comunicat ca acest lucru nu este posibil din pricina legislatiei din Belgia.

Exista vreo maniera legala de a obtine un astfel de contract autorizat in limba engleza- prin notariat sau alte servicii legale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 28 Ianuarie 2022
Incercati sa solicitati sprijin Ambasadei României în Regatul Belgiei
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! un contract de prestare servicii realizat intre 2 ... Lumi3011 Lumi3011 Buna ziua! Un contract de prestare servicii realizat intre 2 firme din romania, sau unul in care se stabileste ca o firma sa detina actiuni in cealalta este ... (vezi toată discuția)
Terenul nu este grevat de sarcini iordachenina iordachenina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu acesta expresie in urmatorul context: Avand in vedere declaratia pe proprie raspundere a vanzatorilor ca terenul nu ... (vezi toată discuția)
Denumire asociatie? in engleza nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, Imi puteti spune daca exista vreo norma legala care impiedica o asociatie sa aiba denumirea in limba engleza?? fara traducere in limba ... (vezi toată discuția)