avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Azi ,cu preturile actualizate cât costa aprox.iesirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Azi ,cu preturile actualizate cât costa aprox.iesirea din indiviziune ...

Azi ,cu preturile actualizate cât costa aprox.iesirea din indiviziune pentru o casa care am actele cum fiecare deține un anumit procent eu 70% si celălalt 30%.
Am nevoie și de un avocat în Câmpina ,Jud Prahova.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:21, 27 Ianuarie 2022
Depinde de valoarea masei partajabile. Mergeți la un notar public din Câmpina și veți afla costurile.
Dacă nu vă înțelegeți amiabil, partajul se va face în instanță, iar costurile vor fi compuse din onorariul de avocat (fiecare avocat are posibilitatea să stabilească propriul onorariu) și de taxa de timbru (3% din valoarea casei). Vor mai fi pe parcurs costuri cu expertiza de evaluare a imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces partaj dupa 8 ani de divort,costuri ContSters145300 ContSters145300 Buna seara, Stie cineva cat ar costa ,aproximativ un proces de partaj(la tribunal pt. ca partea adversa nu este de acord cu unul amiabil),pt. o locuinta de ... (vezi toată discuția)
Partaj ,evaluare bunuri mobile si imobile Ana61 Ana61 Situatia: Divort incheiat cu martori fara acordul si prezenta sotului si acum urmeaza partajul fara copii, fara acordul sotului din nou. In afara de plata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori să mă lămuriți cu costul unei succesiuni ... mireladolta mireladolta Buna ziua. As dori să mă lămuriți cu costul unei succesiuni al unei locuințe la curte in valoare aproximativa de 40.000 euro. Suntem 2 moștenitori. Ambii ... (vezi toată discuția)