avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Am o intrebare referitoare la pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Am o intrebare referitoare la pensia alimentara. Am ...

Buna ziua

Am o intrebare referitoare la pensia alimentara. Am divortat de fosta sotie si as dori sa ii dau pensie alimentara copilului. Cum se procedeaza in acest sens?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:05, 28 Ianuarie 2022
cu ce va ramane dupa poprire, faceti ce doriti, ii luati din cont si trimiteti in alt cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pensie alimentara aurasbac aurasbac In urma divortului din 2010 s-a stabilit o pensie alimentara pentru intretinere minor de 200 ron pe care nu am primit-o pana acum. mi-aduc aminte ca inaintea ... (vezi toată discuția)
"etapele" platii pensiei de intretinere ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt \"etapele de parcurs\" in vederea platii pensiei de intretinere? Astfel la finalizarea procesului de divort s- a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - schimbarea destinatarului frezie frezie am o fetita , de 17 ani , careia ii platesc pensie alimentara ,banii ii trimit postal .Pana la aceasta data banii ii puneam pe numele fostei sotii , dar acum ... (vezi toată discuția)