avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am și eu o situație sunt într-o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am și eu o situație sunt într-o relație de concubinaj ...

Bună ziua.
Am și eu o situație sunt într-o relație de concubinaj de 4 ani din care a rezultat un copil,acum avem niște neînțelegeri și tatăl ma tot amenință că îmi va lua copilul . El de a lungul relației ma lovit o data fata de copii ,bea uneori exagerat și devine ușor violent verbal daca zic ceva care nu ii convine lui,ma înșelat de multe ori (pleca de lângă noi se ducea la alte femei și venea înapoi ca și cum nimic nu sa intamplat) ,acum mai nou am descoperit ca ii plac și bărbații întra pe tot felul de site-uri de matrimoniale si cauta femei,bărbați cu care sa se întâlnească. Ce probe a-și putea sa strâng ca să dovedesc ca nu ar fi ok pentru copil sa stea cu el ? A-și vrea sa am custodie exclusiva dacă o sa se ajungă pana acolo . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 11:16, 28 Ianuarie 2022
Nu veti ajunge cu ce aveti in prezent la o custodie exclusiva, dupa cum nici sa va ia copilul nu este posibil. Veti exercita in comun autoritatea parinteasca, va plati pensie de intretinere si va avea un program de vizitare.

Prin prisma acestei realitati si a drepturilor copilului va sfatuiesc sa nu rupeti puntile de legatura si de comunicare cu tatal spre a va fi usor in viitor atat dvs cat si copilului. Daca relatia este la final, dvs ca adulti trebuie sa iesiti elegant si fara razboaie inutile, discutand in viitor doar in ceea ce privesc interesele copilului pe care l ati facut impreuna, din dragoste, candva..
Faptul ca tatal are sau își dorește sa aibă relatii și cu barbati dovedește un comportament deviant.
Maine poate va exercita acte de agresiune sexuala asupra propriului copil.
Sunt chestiuni sensibile ce nu pot fi dezbătute pe un forum ci doar în privat în cadrul unei consultante și cu toate probele pe masa.
Sunt de parare ca puteți exercita singura autoritatea parinteasca și ca pentru o perioada de timp puteți obține ca tatal sa viziteze copilul doar la domiciliul dvs.
Contactați urgent un avocat și discutați cu el strategia de apărare.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine custodia copilului? (2,4 ani)? soția a avut o relatie ... Madii Madii Pot obtine custodia copilului?(2,4 ani Sotia a avut o relatie de peste 3 luni cu un alt barbat. Am toate dovezile necesare.mesaje text, inregistrari,au ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna dupa exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti ContSters331678 ContSters331678 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: am divortat acum 2 ani de fostul sot, impreuna cu care am o fetita de 6 ani si am o hotarare de divort cu exercitare ... (vezi toată discuția)
Incredintarea custodiei minorilor sub 2 ani ranyaioana ranyaioana bunaziua.numele meu este Gianina.am avut o relatie de 1 an din care a rezultat un copil.l-am dat in judecata pe fostul prieten ptr. incredintarea minorului ... (vezi toată discuția)