avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Soacra mea a murit în urmă cu 17 ani care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Soacra mea a murit în urmă cu 17 ani care a avut 2 copii ...

Bună. Soacra mea a murit în urmă cu 17 ani care a avut 2 copii iar socrul sa căsătorit legal cu o altă femei de 14ani cu ea nu are copii. Tata lor nu se mai înțelege bine cu ei și tot îi amenință că vinde casa. Succesiunea după mama lor nu este făcută și nici nu vrea tata
lor lor..Casa a cumparato împreună cu prima soție care e decedată dacă tata lor pină la urmă vrea să vândă casa o poate vinde fără semnătura copiiilor sau nu.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:40, 28 Ianuarie 2022
Cel mai probabil nu in lipsa succesiunii, daca - asa cum afirmati - imobilul este bun comun cu fosta sotie, in prezent decedata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune tanase67 tanase67 Soccrul meu si-a parasasit domiciliul conjugal in 1989 soacra mea si-a crescut singura cinci copii.Acum 2 ani el a intentat actiune de divort care s-a ... (vezi toată discuția)
Moștenire Mihaela Drăghici Mihaela Drăghici Buna ziua ! Soțul meu a murit acum 5 ani , socrul meu sa prăpădit și el după 2 ani , soacra mea încă trăiește ! Întrebarea mea este dacă nepoata ... (vezi toată discuția)
Partaj. Ghiță Maria Manuela Ghiță Maria Manuela Buna ziua.sotul și cu mine am cumpărat o casă aceasta fiind pe numele sotului.,asta fiind în anul1999,pe atunci eu și cu el nu eram căsătoriți ,dar ... (vezi toată discuția)