avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!Dețin un pfa din anul 2018 și am avut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!Dețin un pfa din anul 2018 și am avut venituri 2018 ...

Bună ziua!Dețin un pfa din anul 2018 și am avut venituri 2018 tot anul, 2019 tot anul, 2020 tot anul iar în anul 2021 tot anul în afara de iulie și august. Sunt însărcinată în 7 luni, iar de la începutului anului 2022 nu am realizat venituri și nici nu voi mai putea realiza pana se naște copilul în martie 2022.Va rog sa îmi spuneți dacă mi se vor lua în calcul când se face calcularea indemnizației de creștere copil și aceste luni în care nu am venituri? Și dacă în anul 2021 am venituri doar pentru 10 luni, se vor mai adaugă și doua luni din anul 2o20? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Cel mai recent răspuns: CameliaOctavia , utilizator 21:51, 29 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
important este sa fi avut venituri timp de 12 luni, in ultimele 24 de luni, inainte de nasterea copilului
Eu am 12 luni de venituri deoarece în 2020 am realizat venituri tot anul și anul 2021 am realizat 10 luni de venituri . Dar numai în ultimile trei luni pana la nașterea copilului nu realizez venituri, dar pfa este activ. Cei de unde se calculează indemnizația de creștere copil mi-au spus ca vor pune în calculul indemnizației și aceste trei luni cu venituri 0. Mie nu mi se pare corect. Dumneavoastră cum spuneți ca e corect conform legii????
Vedeți aceste discuții
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. obtin venituri si din salariu, cat si din pfa. am ... StefanGeorgiana92 StefanGeorgiana92 Buna ziua. Obtin venituri si din salariu, cat si din pfa. Am o intrebare legata de indemnizatia de crestere copil. In prima faza cei de la agentia de plati nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil AlexandraVirginia AlexandraVirginia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am aflat de curand ca sunt insarcinata. Problema este ca in momentul de fata nu mai am contract de munca. ... (vezi toată discuția)
Venituri pfa-calcul indemnizatie crestere copil? Aqna123 Aqna123 Buna ziua,  Urmeaza sa nasc peste 3 luni. Stiu ca indemnizatia se calculeaza ca media a ultimelor 12 venituri. La acel moment, la mine ultimele 12 luni vor ... (vezi toată discuția)