avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, dacă am avut o pedeapsa cu suspendare iar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, dacă am avut o pedeapsa cu suspendare iar după ...

Bună ziua, dacă am avut o pedeapsa cu suspendare iar după am participat la un joc de noroc tip alba neagra. Și am fost trimis în judecată,. Ce s-ar putea întâmpla, perioada de suspendare a trecut de aproximativ 2,3 ani mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:59, 29 Ianuarie 2022
Depinde dacă este sau nu stare de recidiva.
Vorbiți cu avocatul.de caz care are acces la dosarul penal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua dosare penale stanciud89 stanciud89 am si eu o intrebare referitoare la cele doua dosare penale pe care le am,pe data de 3martie 2012 am condus un autoturism neinmatriculat si cu numere false,am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal deschis retroactiv dupa eliberarea conditionata din penitenciar lilly333 lilly333 Buna ziua, am si eu o intrebare dar intai vreau sa dau niste detalii despre contextul situatiei. Un prieten a avut o sentinta la inchisoare cu executare pe o ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)