avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Exista o lege care sa se refere la asa ceva?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Exista o lege care sa se refere la asa ceva?

Cand se efectuaeaza o reparatie la coloanele de apa comune din bloc exista niste dispozitii legale?
Se poate inlocui teava de metal cu orice(pexal etc)?Se poate inlocui un calorifer cu unu din alt material si cu suprafata dubla(am vazut ca unii vecini fac asta)?Exista firme abilitate care efectueaza reparatiile sau orice firma de instalatii ce poate emite factura este suficienta?Este treaba radetului?Pentru astfel de reparatii modificari care este autoritatea care da aprobari si daca sunt necesare aceste aprobari?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:59, 13 Ianuarie 2010
Daca administratia a fost anuntata verbal inseamna ca nu a fost anuntata!
Amestecati lucrurile rau pentru ca va referiti la coloane de apa si in acelasi timp la conductele de agent termic. Pai agentul termic se opreste vara. Atunci montati-va robineti de inchidere, de deschidere, de aerisire, nu acum cand se furnizeaza agent termic.
Pacat ca nu vrea sa ne lamureasca un user suparat (sau poate ocupat) dar care se pricepe la instalatiile de agent termic, dar risc si eu sa spun, ca nestiutor, ca nu cred ca la dv in bloc agentul termic circula prin conducte de PVC, cum spuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultim etaj cu calorifere reci sau slab incalzite adrhc adrhc Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, sector 5 la et.8 (ultimul). Dintotdeauna (10 ani) de cand locuiesc in actualul apartament caloriferele am observat ca se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul blocului-- Dan13 Dan13 Acum cateva zile administratorul imi spune ca vrea sa inlocuiasca la mine in ap. o bucata din teava metalica comuna cu agent termic cu o mufa de ... (vezi toată discuția)
Golire instalatie termica martianivan martianivan Buna ziua, M-am mutat, in urma cu 2 luni, cu chirie intr-un apartament cu 2 camere termoficat, la etajul 2. Cand a inceput sa dea caldura am ... (vezi toată discuția)