In opinia mea Primaria si Serviciile sociale din subordinea sa au admis intr-un program de protectie sociala si abuzeaza un minor nepermitandu-i sa-si vada familia, fara sa respecte conditiile de eligibilitate stabilite chiar de aceasta primarie si incalcand legea 272/2004 si Codul familiei.
Unde as putea sa reclam respectiva Primarie si Serviciile Sociale, pentru ca mi se refuza accesul la informatie si nu numai, pe deasupra sunt deziinformat in mod repetat in legatura cu un minor al parui parinte sunt. (nedecazut din drepturi parintesti, si neexistand o nici hotarare jud de incredintare minor).
Pana acum mi s-a spus ca respectivele servicii sociale pot fi reclamate numai la Primarie pentru ca sunt servicii locale.
Dar pe mine ma dezinformeaza intre altii chiar un director din cadrul Primariei.
Formulati in scris sesizare impotriva celor pe care ii considerati vinovati la Prefectura judetului si eventual la Parchet,formulati o plangere in conformitate cu disp.art.246 c.pen pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.