avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati unde as putea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati unde as putea reclama PRIMARIA si Autoritatea Tutelara

In opinia mea Primaria si Serviciile sociale din subordinea sa au admis intr-un program de protectie sociala si abuzeaza un minor nepermitandu-i sa-si vada familia, fara sa respecte conditiile de eligibilitate stabilite chiar de aceasta primarie si incalcand legea 272/2004 si Codul familiei.

Unde as putea sa reclam respectiva Primarie si Serviciile Sociale, pentru ca mi se refuza accesul la informatie si nu numai, pe deasupra sunt deziinformat in mod repetat in legatura cu un minor al parui parinte sunt. (nedecazut din drepturi parintesti, si neexistand o nici hotarare jud de incredintare minor).

Pana acum mi s-a spus ca respectivele servicii sociale pot fi reclamate numai la Primarie pentru ca sunt servicii locale.

Dar pe mine ma dezinformeaza intre altii chiar un director din cadrul Primariei.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:01, 16 Ianuarie 2010
Formulati in scris sesizare impotriva celor pe care ii considerati vinovati la Prefectura judetului si eventual la Parchet,formulati o plangere in conformitate cu disp.art.246 c.pen pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in familie, ajutor.... Caesar08 Caesar08 Buna seara, am 18 ani impliniti, elev, inca 1 an de scoala parinte abuziv, mare amator de bautura, cateodata si batai... ce drepturi am eu? de plecat ... (vezi toată discuția)
Soția mea a plecat de acasă de câteva zile, eu am rămas cu copilul minor. când trebuie să anunț autoritățile pentru abandon ? Leeone Leeone Sotia mea a plecat de acasa de cateva zile. Eu am ramas cu copilul minor. Am incercat sa iau legatura cu ea dar nu raspunde .Cand trebuie sa anunt autoritatile ... (vezi toată discuția)
Strand/club de noapte tulbura regulat linistea Indigo1969 Indigo1969 Buna ziua, in zona stadionului 1 Mai - Timisoara - exista un complex de cluburi/strand/discoteca in aer liber care in mod regulat in weekend (vineri spre ... (vezi toată discuția)