avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract subinchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract subinchiriere

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:

Am un spatiu inchiriat si doresc sa il subinchiriez.
Valoarea chiriei pe care o platesc va fi aceeasi cu valoarea chiriei pe care o primesc la subinchiriere.
Trebuie sa depun la ANAF declaratia pentru venituri din chirii ? O sa platesc impozit, avand in vedere ca suma este aceeasi ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 22:40, 3 Februarie 2022
Buna seara,
In primul rand trebuie să vedeți dacă aveți dreptul, prin contract, sa subînchiriati. Reveniți, va rog, cu detalii.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere spatiu declarat punct de lucru ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o alta SC. si am deschis si punct de lucru la ONRC in ... (vezi toată discuția)
Pot inchiria un spatiu comercial fara avizul proprietarului? barabancea barabancea as vrea sa inchiriez un spatiu comercial,pe care sa-l subinchiriez spatiul la agentia de pariu \"public bet\" si eu sa castig din eventualele diferente de ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere spatiu Detail Detail Vreau sa inchiriez un spatiu comercial pe care ulterior sa-l subinchiriez la 5-6 persoane pentru a vinde accesorii handemade, haine vintage, lucruri ... (vezi toată discuția)